InHome Style | 100% izvozno-orijentisana kompanija iz BiH

In

Home Style je jedna od rijetkih Bosanskohercegovačkih kompanija ili vjerovatno i jedina kompanija iz BiH koja izvozi 100% svojih proizvoda.

U tom kontekstu i aktuelni projekat opremanja. Projekat je u Essenu, devetom po veličini gradu u Njemačkoj. Klijent je medijski gigant u Republici Njemačkoj FUNKE meddiengrupe. Projekat zahtjevan, radi se o opremanju četiri sprata zgrade coworging space-a i pored opremanja enterijera, zadatak je da se poboljša akustika u prostoru, da se prostor poveze i da se riješi osvjetljenje svih radnih mjesta.

Klasični akustični paneli sa drvenim letvicama sa furniranim licem, koji su dostupni na Europskom trzistu ne zadovoljavaju klijenta, pa proizvodnju akustičnih panela radimo sa letvicama lakiranim u pokrivnu boju. Svaki sprat ima svoju boju pažljivo odabranu iz NCS karte kako bi priča bila povezana i usklađena.

Poseban zadatak predstavlja usklađivanje termina proizvodnje i isporuke akustičnog materijala stopostotnog poliestera koji se proizvodi na području Republike Kine, sa definisanim terminom isporuke. Tranzitno vrijeme je jako uticajan faktor da se ispoštuje dati rok isporuke i montaže.

Unatoč svim zadacima i zahtjevima koji su postavljeni pred tim InHome Style-a, kompetentno osoblje, tim iskusnih montera, montažu završava u unaprijed definisanom terminu bez zaostataka i reklamacija.

Kao rezultat opremanja klijentu je isporučen i montiran namještaj, popravljena ergonomija na radnim mjestima, zadovoljena akustika a prostor vizuelno povezan.

U nastavku donosimo slike toka montaže.

InHome Style

Your furniture Company

 
 

Leave A Comment