Enterijer Essen

Projekat-Essen

Opremanje coworging space-a 

 FUNKE meddiengrupe

Detalji

In

Home Style je jedna od rijetkih Bosanskohercegovackih kompanija ili vjerovatno i jedina kompanija iz BiH koja izvozi 100% svojih proizvoda.

U tom kontekstu i aktuelni projekat opremanja. Projekat je u Essenu, devetom po velicini gradu u Njemackoj. Klijent je medijski gigant u Republici Njemackoj FUNKE meddiengrupe. Projekat zahtjevan, radi se o opremanju cetiri sprata zgrade coworging space-a i pored opremanja enterijera, zadatak je da se poboljsa akustika u prostoru, da se prostor poveze i da se rjesi osvjetljenje svih radnih mjesta.
 
Klasicni akusticni paneli sa drvenim letvicama sa furniranim licem, koji su dostupni na Europskom trzistu ne zadovoljavaju klijenta, pa proizvodnju akusticnih panela radimo sa letvicama lakiranim u pokrivnu boju. Svaki sprat ima svoju boju pazljivo odabranu iz ncs karte kako bi prica bila povezana i uskladjena.
Poseban zadatak predstavlja uskladjivanje termina proizvodnje akusticnom materijala stopostotnog poliestera koji se proizvodi na podrciju Republike Kine, sa definisanim terminom isporuke. Tranzitno vrijeme jako uticajan faktor da se ispostuje dati rok isporuje i montaze.
 
Unatoc svim zadacima i zahtjevima koji su postavljeni pred tim InHome Styla, kompetentno osoblje, tim iskusnih montera, montazu zavrsava u unaprijed definisanom terminu bez zaostataka i reklamacija.
Kao rezultat opremanja klijentu je isporucen i montiran namhestaj, popravljena ergonomija na radnim mjestima, zadovoljena akustika a prostor vizuelno povezan.
 
U nastavku donosimo sliku toka montaze.
 
InHome Style

Your furniture Company

 
 

Posljednji projekti

OSTALI PROJEKTI

Iza nas je mnogo uspješno realizovanih projekata kompletnog opremanja enterijera. Za vas smo izdvojili nekoliko posljednjih

Enterijer Essen

Kompletno opremanje

Enterijer Makarska

Kompletno opremanje

Enterijer Rijeka

Kompletno opremanje / Rijeka

Enterijer Berlin

Kompletno opremanje